VIJESTI   |   KONTAKT

Thycotic Secret Server

Thycotic Secret Server

Thycotic Secret Server je središnji mrežni poslužitelj na kojem su pohranjene zaporke onih korisničkih računa koje držimo izuzetno kritičnim za svoje poslovanje. To su korisnički računi za koje inzistiramo na kompleksnosti te za koje želimo uvesti strogu kontrolu korištenja.

Thycotic Secret Server je implementiran kroz složenu sigurnosnu arhitekturu koja jamči zaštitu pohranjenih zaporki, uz istovremenu njihovu dostupnost u redovitom radu. Sustav se jednostavno integrira u brojne tehnološke platforme, servise ili sigurnosne mehanizme (Active Directory, RDP/PuTTY, Cisco platforme, baze podataka,  Internet preglednici, iPhone i Android aplikacije…). Sustav može automatski mijenjati lozinke nakon njihovog korištenja, a postoje i broje dodatne kontrole koje jamče zaštitu pohranjenih lozinki.

Primjena Thycotic Secret Server-a dodatno unaprjeđuje vašu sukladnost sa regulatornim okvirima kao što PCI DSS ili GDPR.

Savaki događaj u radu sustava i pristupa korisnika detaljno se bilježi, a nadzor rada sustava se  dodatno pojačava integracijom sa SIEM sustavima.

Thycotic Secret Server možete uvijek vidjeti u produkcijskom radu. Javite nam se i organizirat ćemo prezentaciju, a možemo omogućiti i probni rad u vašem okruženju.

Thycotic Privilege Manager

Thycotic Privilege Manager je posebno rješenje tvrtke Thycotic kojim se rješava problem ovlasti aplikacija na endpoint računalima (Windows, Mac) i pomoću kojeg se može uspostaviti granulirana kontrola privilegija koje se dodjeljuju aplikaciji. Na taj način, može se osigurati da isključivo provjerene i odobrene aplikacije imaju mogućost rada, a svaki pokušaj izvođenja sumnjivih i potencijalno malicioznih aplikacija se onemogućuje. Primjenom ove aplikacije može se postići dodatna razina zaštite endpoint računala od malicioznih programa i spriječiti izvođenje neovlaštenih i sumnjivih aplikacija. Thycotic Privilege Manager može se u radu integrirati sa sustavom Thycotic Secret Server. Ili koristiti kao samostalno rješenje.

Probni rad

Thycotic Secret Server i Thycotic Privilege Manager možete uvijek vidjeti u produkcijskom radu. Javite nam se i organizirat ćemo prezentaciju, a možemo omogućiti i probni rad u vašem okruženju.

Kontakt

Adresa: Gjure Szaba - odvojak 16

Zagreb

 

Telefon: 01 3765 612

Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Search