VIJESTI   |   KONTAKT

Partneri

Borea je ovlašteni partner nekih od najznačajnijih svjetskih tvrtki na području sigurnosti informacijskih tehnologija.

Naš pristup odlikuje usklađivanje tehničkih mogućnosti proizvoda sa zahtjevima koje postavljaju specifični poslovni i tehnološki zahtjevi naših korisnika. Pored instalacije, Borea može za vas implementirati cjelovita sigurnosna rješenja, te pružiti operativnu i tehničku potporu u korištenju proizvoda naših partnera.

Qualys

je vodeća svjetska tvrtka na području analize sigurnosti i procjene ranjivosti mrežnih resursa. QualysGuard, najznačajniji proizvod ove tvrtke, predstavlja jedinstveno rješenje kojim se analiza sigurnosti provodi primjenom Software-as-a-Service modela, korištenjem središnje baze podataka o mrežnim ranjivostima te vrhunske analitike koja jamči visoku preciznost nalaza.

Qualys1

 

thycotic2

 

Thycotic Software

je inovativna softverska tvrtka iz Sjedinjenih Država fokusirana na problematiku i rješenja za upravljanje pristupnim pravima i autentikacijskim podacima. Proizvodi ove tvrtke rješavaju probleme upravljanja privilegiranim pristupnim pravima, postupka izmjene zaporki te kontrole rada aplikacija na endpoint sustavima. Proizvodi tvrtke Thycotic mogu se primijeniti u doslovno svakom IT odjelu, olakšavajući rad administratora i unaprjeđujući ukupnu sigurnost informacijskih sustava.

CaseWare Analytics

je vodeći svjetski proizvođač CAAT sustava, odnosno programskih sustava za analizu poslovnih podataka sa svrhom otkrivanja nepravilnosti u njihovom korištenju, detekciji zloupotreba i prijevara kao i drugih oblika nedopuštenog ili neprihvatljivog ponašanja. IDEA, glavni proizvod ove tvrtke, koristi se u svim oblicima revizije poslovnih sustava, u financijskim istragama i provjerama informacijske sigurnosti.

 

 

caseware idea1
 

 

elastic

 

Elastic

je proizvođač inovativnog softvera baziranog na Open Source licenci čija je glavna funkcija distribuirana pretraga korporativnih podatka. Elastic Stack, paket koji objedinjuje pojedine komponente, primjenjiv je za pretraživanje za svih oblika strukturiranih ili nestrukturiranih podataka. Posebno učinkovit za pohranu, pretraživanje i analizi različitih oblika sigurnosnih podataka koji se generiraju u vremenskom slijedu.

Saznajte više

Kontakt

Adresa: Gjure Szaba - odvojak 16

Zagreb

 

Telefon: 01 3765 612

Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Search