VIJESTI   |   KONTAKT

Vijesti

Nova web stranica

Borea d.o.o. je pokrenula novu, redizajniranu, web stranicu o radu tvrtke. Nova stranica obilježava dvadesetu godišnjicu našeg rada, te prezentira glavni fokus djelovanja tvrtke u recentnom razdoblju. Ujedno, kroz sadržaje na novoj stranici dajemo naše tumačenje transformacije procesa informacijske sigurnosti.

Naime, bez obzira na kontinuiranu i pojačanu prisutnost regulatornih zahtjeva, Borea smatra da u današnjim okolnostima, fokus procesa informacijske sigurnosti mora biti usmjeren na prepoznavanje indikatora o zloupotrebama sustava, na razumijevanje podataka o njegovim ranjivostima, te na pružanje efikasnog odgovora temeljem takvih informacija. Cilj našeg djelovanja je omogućiti promjenu paradigme informacijske sigurnosti – od discipline upravljane regulatornim zahtjevima prema disciplini vođene sigurnosnim incidentima.

Na stranici su prezentirane su usluge i proizvodi iz naše ponude, s osobitim naglaskom na način njihove primjene u poslovnim procesima. Također, na jednom će mjestu biti dostupni i sadržaji o specifičnim stručnim temama koje kreiramo u našem radu.

Sigurni smo da će nova stranica još više unaprijediti našu suradnju i zato pratite nas!

 

Najnovije vijesti

Arhiva vijesti

Kontakt

Adresa: Gjure Szaba - odvojak 16

Zagreb

 

Telefon: 01 3765 612

Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Search